#2017-07-14 00:19:34 

Domenic

Użytkownik

Posty: 32

Skąd: Ustka

Wiek: 30

Cześć. Od niedawna zdecydowałem się zrezygnować całkowicie z glutenu i jak na razie o wiele lepiej się czuję. Chciałbym wytrzymać jak najdłużej, ale brakuje mi już pomysłów na gotowanie. W szczególności zjadłbym pierogi, które uwielbiam!
#2017-07-14 01:29:36 

Pani_M

Użytkownik

Posty: 117

Skąd: Zamość

Wiek: 32

Nie rezygnuj z pierogów! Użyj po prostu innej mąki. Na rynku jest dostępna mąka bezglutenowa sklep online to miejsce, w którym znajdziesz taką bez problemu. Sama regularnie robię placuszki z mąki amarantusowej. Sprawdź sobie w tym sklepie: http://www.owocowyswiat.pl/kategoria-inne_gryczane_jaglane_ryz_itp-66.html i zobacz, jaka będzie Ci odpowiadać!
#2017-07-14 02:21:42 

Armata

Użytkownik

Posty: 59

Skąd: Bytom

Wiek: 29

Czego to już ludzie nie wymyślą. Jakby zwykła mąka była zła.
#2017-07-14 04:43:42 

Anastazzja

Użytkownik

Posty: 71

Skąd: Wrocław

Wiek: 16

Nie jest zła, ale na pewno jest mniej zdrowa. Warto próbować nowych rzeczy.
#2017-07-14 07:14:14 

Domenic

Użytkownik

Posty: 32

Skąd: Ustka

Wiek: 30

Zgadzam się z koleżanką! Znalazłem przepis na placuszki z mąki kukurydzianej i nie mogę się doczekać aż je przygotuję.
DODAJ ODPOWIEDŹ
Copyright 2015